Skip to main content

Wonen

De koop of verkoop van een woning of appartement is voor de meeste mensen best spannend. Het gaat om veel geld en u heeft er waarschijnlijk weinig ervaring in. Daar komt nog eens bij dat er nogal wat rechten en plichten horen bij zo’n koop of verkoop. Redenen genoeg om goed stil te staan bij zo’n transactie.

Voor Van Kruijsdijk Notarissen is het dagelijks werk. En we begrijpen dat het dat voor u niet is. En dus gaan we er met u eens goed voor zitten. We vertellen u waar u zoal aan moet of kunt denken als het gaat om uw woning en uw hypotheek. Waarbij we ook deskundig zijn in zaken die wat minder vaak voorkomen. Denk daarbij aan het splitsen van een woning of andersoortig pand in zogenoemde appartementsrechten, erfdienstbaarheden, opstal, erfrecht, veilingen of een verkoop bij openbare inschrijving.

Vanzelfsprekend zijn we er ook voor het vastleggen van hypotheekakten. Of het nu gaat om een nieuwe hypotheek of een lening voor de aankoop van een al even nieuw of bestaand huis of om het omzetten van een hypotheek. Mocht u zoiets overwegen: kom eens langs, ook als u nog geen definitief besluit op dat gebied heeft genomen. We maken u graag en vrijblijvend wijzer. En luisteren ondertussen naar uw overwegingen. We zijn er vanzelfsprekend ook voor de koopovereenkomst en de levering.