Skip to main content

Leven

We zijn er bij zo ongeveer al die belangrijke gebeurtenissen in uw leven. Of beter: bij het samen met u nadenken over en regelen van die belangrijke gebeurtenissen. Uw testament bijvoorbeeld. Maar vrolijker: uw huwelijk of het regelen van uw samenwoonovereenkomst.

Ongewenste erfgenamen of ongelukkige fiscale gevolgen van uw erfenis: u kunt ze, nu u nog leeft, voorkomen. Dat doet u door een goed testament op te stellen. Of, als u al een testament heeft, te bezien of dat document nog aansluit bij de huidige wetgeving en uw wensen. Redenen genoeg om eens op de koffie te gaan bij een notaris van Van Kruijsdijk Notarissen. Ook als u erfgenaam bent, staan we voor u klaar. De kans is groot dat u helemaal geen zin heeft in allerlei geregel. Juist daarom zijn we er voor u. We staan u bij in het regelen van de nalatenschap en het ontvangen van de erfenis.

Onze notarissen zijn er ook voor u als u de liefde van uw leven heeft gevonden. Mogelijk wilt u trouwen. Of denkt u aan geregistreerd partnerschap of samenwonen. Samen met u en uw partner kunnen we vaststellen wat het beste bij u past en hoe we uw wensen kunnen omzetten in goede afspraken.

Bent u al jaren samen? Dat is fijn voor u. Bijna net zo fijn is het om vast te stellen of de afspraken die u ooit maakte nog steeds van toepassing zijn. Er kunnen immers omstandigheden zijn die verandering mogelijk of nodig maken. Denk daarbij aan een eigen bedrijf of een partner die meer of minder gaat werken of verdienen. We praten u graag bij.